Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху за пореден ден казва мислим за

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху за пореден ден казва мислим за
Коментари Харесай

Международният анализатор Давид Леви: Ако Иран се сдобие с ядрено оръжие, няма да има сигурно място на Земята

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху за следващ ден казва  " мислим за отговор, само че би трябвало да е рационален ", тъй че Иран да не нападне. Иран твърди, че в случай че Израел отговори, ще продължи с офанзивите.

" Има два разновидността на така наречен " интелигентен отговор ". Единият е ударът да бъде подобен, че те да не могат да отговорят. Масирано и съществено - тъй че да пострадат доста военните инфраструктури на Ислямската република. Другият вид е стеснен отговор, който да бъде по стратегически ползи на Ислямската република на други места по света. Кибератаката също е вид ", заяви международният анализатор Давид Леви в студиото на  " Денят ON AIR ".

Той означи, че при всяка офанзива от " Хизбула " Израел реагира. Според него Нетаняху няма да работи прочувствено, а поредно, удряйки цели, които съставляват опасност за Израел и народа. Международният анализатор предизвести, че ако светът разреши Иран да се снабди с нуклеарно оръжие, няма да има несъмнено място на Земята.

" Трябва да има първоначални и вторични наказания. Не би трябвало да се глобяват единствено компании, които търгуват с Иран и доставят на Иран от Запада. Трябва да се глобяват и компании от други страни, които търгуват с Иран ", съобщи Леви пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос Израел може ли да се оправи без Съединени американски щати, той отговори, че би било мъчно и с доста повече жертви и старания.  " По скоро бих споделил не ", акцентира Леви.

По повод думите на Доналд Тръмп, че в случай че той е бил президент, е щял да предотврати офанзивата на Иран, Леви разяснява, че това е част от предизборната му акция, само че в случай че " погледнем обстоятелствата, нямаше нито една огромна война, до момента в който беше президент. Управлява с твърда ръка и с ясно сложени цели ".

Международният анализатор уточни, че 133 индивида не престават да бъдат пленници и не се знае нищо за тяхната орис, а " Хамас " отхвърля да води даже договаряния за тяхното завръщане.

" Това са мъже, дами, деца и бебе, което беше пленено на 10 месеца. Трябва да се направи изпитание тези хора да бъдат върнати вкъщи допустимо най-бързо ", прикани Леви.

По думите му ударът от страна на Иран не беше непредвиден, така като  " постоянно може да чакаме от крайните ислямистки фанатици експанзия и всяване на безпорядък ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР